Akıllı CRM

Etiketler:, ,

CRM kullanan firmaların öncelikli amacı satışarını artırmak ve bu doğrultuda iş süreçleri oluşturarak bu iş süreçlerini takip etmek ve otomatik işlemler yapabilen uygulamalarla “Akıllı CRM”e sahip olmaktır.

CRM uygulamalarını birbirinden ayıran en önemli özellik kullanıcılarına vermiş olduğu özelleştirme ve otomatikleştirme imkanlarıdır. Genel şartlar için yazılmış olan CRM’ler her zaman kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayamayabilir ve kullanıcılar özel yazılımlara ihtiyaç duyar. Bu durum hem zaman hem de maddi kayıplara yol açabilir. Bu nedenle firmalar esnek çözümleri tercih etmeli ve gereken değişiklikleri son kullanıcı bazında anlık olarak değiştirebilmelidir.

Örneğin, TRCRM ile firma ekleme ekranındasınız. Sizden çeşitli alanları doldurmanız istendi.  ( Örn. Firma İsmi, Telefon Numarası, E-Posta adresi vs ). Ancak standart CRM’de olmayan bir veriyi firmanıza eklemeniz gerekti. Ya da vermiş olduğunuz teklifte teklifin süresini gösteren bir özel alan tanımlamak istiyorsunuz. Veya bunların hepsini yaptınız ama ürününüze eklemiş olduğunuz hammadde verisine göre ürünlerinizi filtreleyerek çeşitli raporlara ulaşmak istiyorsunuz.

Bunların hepsini TRCRM ekibinden destek bile almadan esnek yapılı TRCRM özelleştirme seçeneği ile kolayca yapabilirisiniz.

Aynı zamanda sistem üzerindeki kullanıcıların hangi hareketleri yaptığını görebileceğiniz “Son Hareketler”
alanından kullanıcılarınızın yapmış olduğu teklifleri, düzenlediği kontakları, sildiği işlemleri v.s. tüm hareketlerinizi görebilirsiniz.

Ürünüze ekleyebiliyor olduğunuz kritik stok miktarları ile satışlardaki miktarla otomatik olarak azalan stoklarınız, kritik stok miktarının altına düştüğünde otomatik olarak uyarı alabilirsiniz. Aynı zamanda tamamen size kalmış olan otomatik işlemler yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse “X kullanıcısı Kontak eklediğinde Y kullanıcısına E-Posta Gönder” gibi bir otomatik işlem TRCRM üzerinden rahatlıkla yapılabilir.

Her firma kendi bilgi-işlem departmanına sahip olmadığı için sistem değiştirme, sistemdeki aksaklıklarını giderme gibi konular büyük bir probleme dönüşebilir. Bulut altyapısını kullanan TRCRM ile sistem güncellemeleri ve geliştirmeler siz farketmeden yapılır ve ek maliyetler gerektirmez.
Siz de TRCRM’in demo hesabını 7 gün ücretsiz deneyerek TRCRM’in tüm ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

No comments

Leave a comment!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir