Basit CRM

Kullanıcı açısından kolay kullanıma sahip, basit ve özelleştirilebilen CRM uygulamaları diğer uygulamalara karşı kendisini eşsiz kılar.
TRCRM uygulaması satış departmanından insan kaynaklarına, muhasebe departmanından lojistik departmanına kadar bir çok departmanın kullanabileceği yetkinlikte ama aynı zamanda bir o kadar da basit bir uygulamadır.

TRCRM’in çıkış noktası kullanımı herkese kolay gelen, kendinize göre özelleştirebildiğiniz ve ihtiyacınızdan fazlasını görmeyeceğiniz bir program olmasıdır.

Örnek vermek gerekirse muhasebe departmanı sadece carileri, cari hareketlerini ve genel raporları görebiliyorken, lojistik departmanı sadece ürün stoklarını ve ürün ayrıntılarını görebilir.

TRCRM ile her departman sadece kendisini ilgilendiren alanları görüntüler. Böylelikle anasayfada ihtiyacınız olmayan alanları görmezsiniz. Sadece kendi ihtiyacınız olan alanları görüntülersiniz ve çok büyük bir kullanım kolaylığına sahip olursunuz.

Aynı zamanda kendi süreçlerinize özel olarak ekranlara yeni alanlar ekleyebilir ve bu yeni alanları yönetebilirsiniz. Bu işlem son kullanıcının yapabileceği kolaylıkta tasarlanmıştır.

Kullanıcılarınızın “ekleme-silme-düzenleme” gibi yetkilerini sınırlandırarak yetki grupları oluşturabilirsiniz. Böylelikle kullanıcılarınız sadece kendi eklediği verileri görebilir hale gelebilir.

Görsel alanlarla güçlendirilmiş raporlama seçenekleriyle şirketinizi kuşbakışı görüntüleyebilir, bu işlemleri de Basit CRM mantığıyla tek tıkla yapabilirsiniz.

Tüm bunları herhangi bir desteğe gerek duymadan kolay bir şekilde yapabileceğiniz TRCRM uygulaması, şu ana kadar gördüğünüz en kolay ve Akıllı CRM olduğu iddiasında…

 

Sizde ücretsiz denemek için hemen tıklayınız

No comments

Leave a comment!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir