Bilgi Güvenliği

Etiketler:, ,

TRCRM size kendi işyerinizde sahip olduğunuz server ve depolama alanlarından çok daha fazla güvenlik önlemi sağlar.

TRCRM,web tabanlı yazılımların hosting merkezinde barındırılıp, internet aracılığıyla kullanıcıların hizmetine sunulduğu bir yazılım modeliyle çalışmaktadır.

 

Bu sayede sisteminizin performansını etkileyecek olan sunucu maliyetleri, sunucu güvenliği, sunucu bakımı gibi profesyonellik ve süreklilik gerektiren tüm işlemlerden kazanç sağlarsınız.

 

İşyerinizin başına birşey gelmesi durumunda sahip olduğunuz fiziksel sunucular herhangi bir elektrik kesintisinde bile kalıcı hasara sebebiyet verebilir, aynı zamanda internet bağlantınızın hızı ve donanımlarınızın gücü sunucu kalitesine doğrudan etki edebilmektedir. Yedekleme yapmadığınız verilerinizi kaybetmeniz, şirketin tüm hafızasının silinmesi anlamına gelir.

TRCRM, Dünya üzerinde birden farklı lokasyonda yedekli olarak tuttuğu sunucuları ile sizleri sunucu maliyetlerinden ve güvenlik açıklarından korur. Olası doğal afetler, elektrik kesilmeleri vs gibi durumlar verileriniz için tehlike arz etmez.

TRCRM, 128 bit SSL sertifikasına sahiptir. Verileriniz ve ödemeleriniz SSL sertifikası ile güvence altına alınmıştır ve yetkili kullanıcılar haricinde hiç kimse verilerinize erişemez.

ISO 10002 standartlarında Türkçe CRM Programı TRCRM’i hemen ücretsiz deneyin

No comments

Leave a comment!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir