ISO 10002

Etiketler:, , ,

 

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi ve TRCRM

 

İş dünyasında yaygınlaşan rekabet ve buna bağlı olarak da müşteri beklentilerinin artması sonucu, müşterilerin sadakatini sağlamak amaçlı bir takım çalışmalar yapılmaktadır.

 

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi bu çalışmalara sahip olan bir işletmenin alabileceği, ve hanesine artı değer olarak yazabileceği bir belgedir. Bu belgeye sahip olabilmek için şirketlerin çeşitli çalışmalar yapması ve bu çalışmalar sonucunda müşterilerinin şikayet takibini ölçerek müşteri memnuniyet yüzdesini artırmayı amaçlaması gerekmektedir.

Müşteri memnuniyetini artırma ve şikayetleri yönetme sonucunda şirket sadık müşterilere sahip olur ve uzun vadede güvenilirliğini ve karlılığını artırır. Günümüz şartlarında küçük büyük her işletmenin müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetimi anlamında işlerini teknolojik bir altyapıyla takip etmesi artık zorunlu hale gelmiştir.

 

TRCRM, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi ve ISO10002:2004 CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi sertifikalarına sahip olmak isteyen müşteriler için kolay kullanılabilen şikayet yönetim modüllerine sahiptir. Müşterilerinizle bugüne kadar olumlu olumsuz ne konuştuğunuzu raporlayabildiğiniz, daha sonra hatırlatma butonuyla ileri bir tarihte sizi bilgilendiren ajanda kayıt sistemi, destek hesabınıza düşen mailleri kullanıcılarınıza yönlendirdiğiniz ve ticket mantığıyla destek talebi oluşturabildiğiniz destek yönetimi alanlarına sahiptir.

TRCRM’in sağladığı bir diğer avantaj ise müşteri memnuniyet bilgileri ve çok daha fazlasını (müşteriler, ürünler, teklifler, siparişler ) internete bağlanabildiğiniz her cihazdan ve her ortamdan erişebilmenizdir. Bulut altyapısıyla çalışan TRCRM ekibinizin ofiste bulundurma zorunluluğunu giderir ve sahada anında ve doğru bilgiye sahip oldurarak teklif ve satış yapılmasına ya da tüm müşteri verilerine ulaşılmasını sağlar.

ISO 10002 standardına Türkçe CRM ile geçmek isterseniz TRCRM’i tercih edebilirsiniz.

No comments

Leave a comment!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir