TRCRM Nedir ?

Etiketler:,

Customer Relationships Management, yani Müşteri İlişkileri Yönetimi anlamına gelir. Firmaların son yıllarda gerçekleştirdiği teknolojik atakla artık CRM bilgisayarlara taşınmış ve şirketlerin tüm iş süreçlerini canlı olarak bilgisayar ortamından yönetmesini sağlayan yazılımlar haline dönüşmüştür.

 

CRM, firmanızın sahip olduğu müşterisinin şu ana kadar sizinle kurduğu iletişim, hangi teklifleri aldığı, hangi tekliflerin satışa dönüştüğü, satışlardan size kazandırdığı kar marjı vs. gibi ayrıntıların erişilebildiği uygulamalardır.
Müşteri sadakatini benimsemiş firmalar için CRM vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Çünkü müşteriniz sizinle tekrar alışveriş yapmak istediğinde sizin müşteriyi tanıdığınızı müşterinize hissettirmeniz ikinci satışınızı gerçekleştirmeniz için önünüzdeki sadakat engelini büyük ölçüde kaldırmış olacaktır.

Müşterilerinizi sınıflandırarak oluşturabileceğiniz listelerle kampanyalarınızı yönetebilir, toplu e-mail ve sms gönderebilir ve takibini yapabilirsiniz.

Aslında her firmanın belki farkında olmadan kullandığı CRM yöntemlerini TRCRM olarak web ortamına aktardık ve internete bağlanabildiği her cihaz ve ortamdan, firmanın tüm verilerine ulaşabildiği bir platform haline getirdik.

www.trcrm.com

İşinizi Yönetin

No comments

Leave a comment!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir